Hotell, stugor & vandrarhem

Vi har samlat ihop en lista med alla övernattningsmöjligheter runt sjön.

Se boenden

Semesterhus - Öjarp

Denna röda stuga i Öjarp ligger i slutet av en väg och i ett öppet landskap. Ljungby ligger 25 km bort. Här har du utsikt över en damm och sjön Bolmen. Den vackra sandstranden ligger bara 400 meter bort. I hyran ingår en båt. Här väntar ett typiskt svenskt fritidshus på dig. Från glasverandan har du utsikt över vattnet och de betande fåren på fastigheten intill.

SchwedenParadies

SchwedenParadies ligger direkt mellan sjöarna Bolmen och Unnen, ett sommarparadis för alla som söker lugnet och tystnaden. Avståndet till huvudvägen är ca 700 m, en privat grusväg (återvändsväg) leder till stugan.
Varje hus är mysig med en boyta på totalt ca 65 kvm (1 våning) med öppen planlösning, ett integrerat vardagsrum, matplats och kök. Här finns plats för max. 5 personer i två sovrum och ett seperat gästhus. Köket är modernt och välutrustat. I badrummet med fönster finns varmt och kallt vatten, handfat, toalett och dusch.
Både hus ligger seperat med egen naturtomt i skyddat läge. Stugor hyrs ut som självhushållshus, alla gäster måste vara äldre än 21 år, upp till 2 hundar är varmt välkommen.

Hägern B&B

På Hägern Bed & Nature bor ni i fräscha och nybyggda rum med egen toalett och duschi det gamla värdshuset på ön Bolmsö, i hjärtat av sjön Bolmen 30 km NV om Ljungby - Småland.

Downhill Ranch

En semesterbostad på gården Downhill Ranch mitt i den lugna naturliga skönheten på ön Bolmsö.

Liljenäs Gård

Liljenäs Gård erbjuder boende, fiske, jakt och andra aktiviteter.

Store Sten B&B

Store Sten B&B erbjuder boende, fiske, vandring och andra aktiviteter.

Torkelsnäs Stuga

Torkelsnäs är en gammal bondgård, underbart vackert belägen vid en ostörd vik på Bolmens västra strand.

Tiraholms Hotell

Hotellet på Tiraholm är naturskönt beläget med fin utsikt från de 22 rummen. I en levande gårdsmiljö vid vackra sjön Bolmen njuter du av hemlagade delikatesser av den egenfångade insjöfisken.

Strandhems B&B

Strandhems B&B

Bolmen Bed

Bolmen Bed – vandrarhem i Bolmen bys tidigare barnsommarläger. I våra lokaler kan du fördjupa dig helt i naturen med fri tillgång till den omgivande skogen och panoramautsikt över sjön Bolmen.

Smålandsstugor Bolmen

Fyra genuina Smålandshus varav 3 belägna i byn Bolmen med hamn, barnvänlig badplats, pittoresk bebyggelse och det är ca 500m till sjön Bolmen. Husen ligger intill varandra på samma gata.

Bolmens väderstation

Vid den östra delen av sjön ligger Tallbacken. Där har vi våran egna väderstation som ger er live-data dygnet runt.

Se vädret